Leven vanuit je HART

Je bent altijd bezig

Je bent altijd met iets bezig. Of het nu werken is, voor de kinderen zorgen, het huishouden of sociale verplichtingen. Er is altijd wel iets om te doen of ergens heen te gaan. Even lekker rustig op je gat zitten is een uitdaging. Als je net zit denk je: “o wacht ik moet … nog doen”. Als je daarmee bezig bent zie je dat de vaatwasser nog uitgeruimd moet worden, dus dat je doe eerst maar even voordat je echt gaat zitten. En je ruimt, als je toch bezig bent, ook nog even de was in de kast, en de troepjes op tafel op…

Voordat je het weet ben je een uur verder en is je rustmoment voorbij. Het is alweer tijd om de kinderen op te halen, te koken, boodschappen te doen, te sporten of naar die ene afspraak te gaan.

Meer tijd om te genieten

Als je wel een keer tijd hebt om te Netflixen of rustig te lezen voel je je daarna niet eens echt beter. In tegendeel: je hebt meer het gevoel dat je je tijd hebt zitten verdoen. De gedachte: “ik had beter eerst even die klusjes kunnen doen…” gaat door je hoofd. Maar ja, je hebt net hierboven gezien hoe dat dan gaat.

Je hebt het gevoel vast te zitten in de ratrace van het leven. Maar wat zit je nou te zeuren? Op “papier” heb je toch alles voor elkaar? Dit is toch wat je wilde en waar je zo hard voor gewerkt hebt? Maar nu je hier bent en nu je dit alles hebt voelt het alsof je toch nog iets mist…

Meer tijd voor...

Leven vanuit je HART

De kans is groot dat als je dit leest, je er nu tegenaan loopt dat wat je doet, dat wat je bereikt hebt, niet (meer) voor jou werkt. Het is of te veel, of je mist het gevoel van voldoening in je leven (of allebei). Je weet dat er iets moet veranderen. Want anders raak je (weer) overwerkt, loopt de spanning in je relatie (nog) hoger op of blijf je zitten met het gevoel van in de sleur vast te zitten.

In het traject leven vanuit je HART ga ik je leren hoe je kunt gaan leven ehm.. ja, vanuit je hart. De naam zegt het al ;-). Maar wat is dat dan?

Leven vanuit je hart gaat over luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Je intuïtie is je innerlijke stem die jou helpt om dat te krijgen of doen wat goed is voor jou, waar je blij van wordt, waar je voldoening van krijgt. En dat is voor iedereen anders. Beter gezegd: je gaat leren wat goed is voor JOU, waar JIJ blij van wordt en waar JIJ voldoening van krijgt.

Het gaat over de balans tussen dingen doen en genieten van wat er is. Want ja: bepaalde dingen moeten gewoon gebeuren. Maar dan wel in een leven waarin je ook rust en ontspanning ervaart.

Wat gaan we doen?

Je gaat leren hoe je verbinding kunt maken met je intuïtie, die innerlijke (wijze) stem van jou. Je leert om naar je gevoel te luisteren en van daaruit dingen te gaan doen: niet omdat het moet, maar omdat je weet dat het klopt voor jou.

Ik ga je leren hoe je wereld om je heen kunt gebruiken om je eigen blinde vlekken te ontdekken. Want die hebben we allemaal en daar zitten blokkades waardoor je denkt: waarom lukt het me niet? Waarom voel ik me zo? Is dit nou wat het is?

We gaan er samen voor zorgen dat die balans tussen dingen doen en lekker relaxen en genieten er komt.

Voor wie is dit?

Dit is wat je krijgt

Leven vanuit je HART is een fijne combinatie van online kennis en info en offline 1 op 1 sessies. Je krijgt:

De prijs voor dit traject is 888,- euro (en eventueel in termijnen te voldoen).

Wat mijn klanten zeggen

FAQ

De kennis, info opdrachten, oefeningen, visualisaties e.d. staan allemaal in een fijne online leeromgeving. Je kunt er op je eigen tijd en in je eigen tempo mee aan de slag.
Daarnaast hebben we een aantal 1 op 1 momenten samen. Zowel om je verder te helpen met de opdrachten e.d., maar ook sessies waarin we mega de diepte in gaan om op energetisch niveau de boel bij jou te helen.

In dit traject zitten 3 coachingsessies van 45 minuten. Ze zijn bedoeld om je verder te helpen met de opdrachten en oefeningen e.d. Ook kan je vragen stellen en ik help je als je niet weet hoe je verder moet enz. Deze sessies doen we via Skype. Je bent vrij om deze sessies in te plannen wanneer je wilt.

De spiegelsessie en de intensive sessie doen we bij mij in de praktijk in Haarlem. We plannen ze in overleg, maar ik laat je zeker weten wanneer ik denk dat een goed moment is voor jou om deze te doen. Dat verschilt namelijk per persoon.

Alle sessies, online en offline, vinden plaats in de 6 maanden dat jouw traject duurt.

Naast de 1 op 1 sessies die we samen doen ga je zelf thuis aan de slag met de online leeromgeving. Hierin staan 4 overzichtelijke modules die elk een eigen thema hebben. Per module ben je zo’n 2-5 uur bezig. Veel opdrachten/oefeningen zijn geschikt om vaker te doen, en van sommige raad ik dat zelfs ook aan. Het is aan jou hoeveel extra tijd je hieraan wilt en kunt besteden.

Dit is geen traject van “ik leer je hoe je het MOET doen”. Het gaat wel over luisteren naar je intuïtie, je gevoel en die innerlijke wijze stem. Je leert voelen wat bij jou past en waar jij blij van wordt. Je voelt de rust en de zelfverzekerdheid dat je op je gevoel kunt gaan vertrouwen. Je zult merken dat je een ander perspectief krijgt op jezelf en de wereld om je heen. Om zo stap voor stap dingen anders te kunnen gaan doen, andere keuzes te maken. Je hoeft niet in 1 keer je hele leven op zijn kop te gooien, je zult merken dat het stukje bij beetje gaat en dat wat je doet steeds meer in lijn komt met wie jij werkelijk bent. Het gevolg daarvan? Dat is uniek voor jou! Het is jouw leven, jouw intuïtie, jouw hart.

Als je twijfelt of dit traject wel of niet voor jou geschikt is, boek dan een matchgesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Ik kijk met je mee. Als ik denk dat het wat voor jou is dan zal ik je dat vertellen. Als ik denk dat het niet geschikt voor jou is ook! Misschien kan ik je op een andere manier helpen, misschien weet ik iemand anders bij wie je mogelijk beter op je plek bent.