I AM Sensual

Help! Waar is mij seks drive gebleven?

Na (alweer) een drukke dag duik je je bed in. Je partner komt naast liggen. Hoe lang is het geleden dat we gevreeën hebben, vraag je je af? Kan ik het maken om het nog een paar dagen uit te stellen? Of misschien nóg wat langer, gewoon nadat ik ongesteld ben geweest ofzo? Zou hij het merken? Ik hoop het niet, want ik heb gewoon geen zin. Alweer niet. Nog steeds niet…

Wat is er mis met mij, vraag je je af?

Je merkt dat je seks drive gedaald is. Misschien is dat in 1x gebeurd bijvoorbeeld na je zwangerschap en bevalling. Maar het kan ook zijn dat het erin is geslopen tijdens jullie relatie of sinds je in die burn out bent beland.

Hoe dan ook… Je vraagt je af: wat is er mis met mij? Waarom heb ik geen zin? Waar is die opwinding gebleven? Waar is die passie? Want als je nog wel seks hebt is het meestal maar een beetje matig – in ieder geval voor jou. Je merkt dat je er niet meer echt van kunt genieten zoals vroeger. “Zijn we al klaar?” hoor je jezelf weleens denken.

Met weemoed kijk je terug naar ‘die goede oude tijd’. Toen seks nog leuk was, opwindend of er sowieso nog sprake was van een seksleven.

Je vraagt jezelf af of het wel normaal is om het maar zo weinig te doen? Wanneer zal het weer normaal zijn? Wanneer zal ík me weer normaal voelen? Zo’n beetje iedereen op deze planeet heeft seks, dus waarom heb ik er geen zin (meer) in? Waar is mijn opwinding gebleven? Hoe krijg ik het weer terug?

Seks in de agenda zetten

Je hebt al allerlei dingen geprobeerd.

Waar is die verbinding gebleven?

Je merkt dat je op deze manier langzaamaan steeds verder van je partner aan het verwijderen bent. Je sluit je steeds meer af. Verzint smoesjes om niet te hoeven vrijen. Zorgt dat jullie elkaar steeds minder vaak treffen, misschien doe je wel alsof je al slaapt als hij in bed komt liggen.

Je houdt hem op afstand, ook overdag, want hij moet niet zomaar het idee krijgen dat je zin hebt. En ondanks dat je hem niet wilt afwijzen, is dat juist wel wat hij ervaart – je ziet het gewoon aan hem. En dat geeft spanning in jullie relatie. Wat weer voor nog minder drive zorgt. Argh!

“Misschien moeten we maar uit elkaar gaan?” heb je weleens gedacht. Want als er geen of nauwelijks nog seks is, dan zal de relatie wel niet goed zijn, toch? Maar die stap wil je (nog) niet nemen.

Ik wil me weer normaal voelen.

Hoe zou het zijn om je weer zo te voelen? Vrij! Plezier hebben in wat je doet! Genieten van je leven! Blij met jezelf!

Hoe zou het zijn om alles wat je geleerd hebt over seks, seksualiteit en sensualiteit los te laten? Alle overtuigingen, patronen, gedragingen, oordelen, remmingen.

Door alles los te laten kan je (weer) op zoek gaan naar wat bij jou past. Waar jij blij van wordt. Waar jij behoefte aan hebt (en waaraan niet). Waar je opgewonden van raakt.

Niet om (weer) aan het plaatje te voldoen, maar om te ontdekken hoe seks eigenlijk in jouw leven past: op wat voor een manier, met wie, hoe vaak… enz.

In het traject I AM Sensual is dat precies wat we gaan doen.

I AM Sensual traject

I AM Sensual is een 1 op 1 traject – coaching op maat dus. Want waar jij tegenaan loopt is heel persoonlijk. Het resultaat dat jij zult behalen is daarom ook heel persoonlijk.

Wat je sowieso zult hebben is meer helderheid. Over wat je wilt, wat belangrijk voor jou is in je leven, waar je blij van wordt (waarvan niet). Je zult dingen over jezelf ontdekken – bijvoorbeeld remmingen of overtuigingen die je in de weg zitten – waardoor je andere keuzes kunt gaan maken.

Je zult je ook merken dat door allerlei ballast zoals overtuigingen en patronen op te ruimen “het” (het leven, de seks zelf, je relatie) gewoon lichter voelt, makkelijker, minder verplichting en druk.
De een ziet haar relatie weer opbloeien en “voldoet” ineens aan die 2x per week seks (die we volgens de statistieken allemaal hebben ;-)).

De ander komt erachter dat ze gewoon niet meer zo seksueel is als 10 jaar geleden omarmt dat. Doordat ze dat durft te erkennen kan ze zich weer overgeven aan de andere mooie dingen van het leven en voelt ze zich vrijer, gelukkiger en stroomt haar leven. Ze heeft seks op de momenten dat ze zin heeft – hoe ‘veel’ of hoe ‘weinig’ dat ook is per jaar. Ze ervaart toegenomen verbinding en intimiteit met haar partner. Op haar manier!

Bij mezelf heb ik op verschillende vlakken verschil gemerkt. Ik merk meer ‘stroming’ in mijn leven: dingen gaan moeitelozer zoals bijvoorbeeld in mijn bedrijf. Ik ervaar daar meer plezier en voldoening. Ik heb veel inspiratie en nieuwe ideeën. Op persoonlijk vlak merk ik dat ik (nog) meer liefde voel voor mijn dochtertje Robin, dat me steeds vaker een gevoel van liefde ‘overkomt’. Mijn relatie met mijn man is (na een flinke dip) verbeterd – ik kan steeds beter naar hem toe uiten wat ik voel, verlang en nodig heb.

Verder heb ik ineens vaker de slappe lach. Ook opmerkelijk is dat ik mezelf knapper ben gaan vinden. Ik vind mezelf aantrekkelijker geworden en dat terwijl er aan mijn uiterlijk niets is veranderd. Ik ben me anders gaan kleden en ik voel me goed in mijn kleding. Ik ben voor het eerst in mijn leven make up gaan gebruiken – en dat make uppen blijk ik heel leuk te vinden.

Ik ben Karlijn Bluijs

Qua seks was ik een laatbloeier, maar toen de eerste spanning eraf was vond ik het heerlijk!

Toen ik een tijdje met mijn man (Guido) samen was, ging ik mij seksueel verder ontwikkelen. Zo deed ik onder andere een Yoni ei cursus waardoor mijn pleasure en gevoel van sensualiteit zo’n beetje mijn oren uit kwam – man wat voelde dat goed! Niet alleen tussen de lakens, maar het had een positief effect op hoe ik me in het algemeen voelde.

Totdat… Ik voor de eerste keer zwanger werd. Ik bleek een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te hebben en moest worden geopereerd. Waarbij ook meteen mijn zwangerschap ten einde was. Aan dit hele gebeuren hield ik PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) over wat zich vooral uitte in woede-uitbarstingen en geen seks meer “kunnen” hebben. Mijn opwinding was zo goed als weg en tijdens de sporadische seks voelde ik irritatie, angst, weerstand en verdriet.

Toen werd ik een tweede keer zwanger (misschien Too Much Info, maar die vrijpartij was weer als van ouds fijn). Bijna mijn hele zwangerschap was ik moe, en mijn seksdrive was minimaal – maar dat komt wel vaker voor tijdens een zwangerschap. Ik maakte me er geen zorgen om. Na de bevalling zal het wel weer “normaal” worden dacht ik.

Niet dus. Ik had nog steeds geen zin en als ik wel zin had was de seks vaak snel weer over, want dat voelde ik irritatie, spanning of boosheid en was ik er wel klaar mee. Of ik schoot in mijn hoofd: “gaat dit wel goed? Houd ik het deze keer wel vol? Is dit wel leuk voor mijn man?” enz. enz. enz.

Toen ik in de gaten had dat “het” niet zomaar weer “normaal” zou worden ben ik gaan graven. Wat gebeurt er? Waar ben ik bang voor? Komt dit nog door de PTSS? Heb ik de bevalling toch als traumatisch ervaren? Vind ik mezelf eigenlijk wel aantrekkelijk genoeg?

Ik heb dingen losgelaten zoals mijn angst voor ‘enge mannen’. Ook de fysieke spanning/trauma die ik nog in mijn lijf voelde. En losgelaten “hoe het hoort”, verwachtingen en oordelen (van mijzelf vooral). Ik heb mijn lijf gevierd door middel van een boudoirshoot met prachtige foto’s. Ook heb ik veel gevoeld en doorvoeld: de emoties: weerstanden, angsten, boosheid. Maar ook mijn verlangens en mijn waarheden (wat is waar voor mij?).

Als ik ergens goed in ben is het wel diep gaan. Dingen naar boven halen die (onbewust) in de weg zitten. Verder gaan waar anderen stoppen. (Energetische) shit opruimen. Sommige dingen hadden een groot effect, andere dingen waren weer kleine stapjes vooruit. Zo ging het (voelde ik me) stapje voor stapje beter. Je hebt hierboven een paar dingen gelezen wat het mij gebracht heeft.

Ik voel ik dat juist ik, met mijn ervaring, hier wat mee te doen heb. Ten eerste het hele onderwerp bespreekbaarder te maken. Als dat voor jou betekent dat je het alleen al met mij deelt, zodat ik je kan begeleiden in jouw proces, dan is dat al geslaagd.

Ten tweede hoop ik jou en de andere vrouwen die ik mag gaan helpen in te laten zien dat ze normaal zijn. Dat er helemaal niets mis met ze is. En dat je vooral zelf mag gaan voelen en ontdekken wat bij jou past (op seks gebied en meer).

Je bent niet raar! Je bent ook niet alleen. En dat is iets waarvan ik hoop dat jij dat niet alleen nu mag lezen, maar straks ook mag gaan voelen – tot in je tenen.

De praktische kant

Dit gaan we doen:

Voor dit traject betaal je 888,- euro.

En ja je mag ook in termijnen betalen als je dat fijner vindt.
I AM Sensual. Een traject om jouw sensualiteit weer te gaan ervaren en je pleasure toe te staan.

Boek nu een vrijblijvend matchgesprek om samen te kijken of I AM Sensual voor jou de juiste keuze is op dit moment.

Wat mijn klanten zeggen

FAQ

Dit traject duurt gemiddeld 4 maanden. Waarbij we 1 sessie per maand hebben. Korter kan, maar meer dan 1 sessie per 3 weken raad ik niet aan. Langer kan ook, maar meer dan 6 weken tussen de sessies raad ik ook niet aan.

Allereerst natuurlijk de tijd van de sessies. De intake en sensual reset duren samen 2,5 uur. Een intensive sessie duurt 2-2,5 uur (je hebt 2 intensive sessies). De Kill Your Demon sessie duurt 1,5 uur (8-9 uur in totaal).

De Tarot reading spreek ik voor je in en duurt 45-60 minuten. Deze krijg je toegestuurd en kan je op het moment dat het jou uitkomt beluisteren.

De overige opdrachten inclusief de EFT tapping is afhankelijk van hoeveel tijd je er zelf in wilt en kunt steken. Ik raad je aan om tussen de sessies door in ieder geval 1 à 2 uur per week in de opdrachten te steken.

Ja dat kan ik. Tijdens hypnose maak je contact met je on(der)bewuste brein. In dit deel van je brein zitten o.a. je patronen, overtuigingen, trauma’s, verbeelding, herinneringen, intuïtie en emoties. Dit onbewuste deel is maar liefst 95% van je brein (slechts 5% is bewust).

Tijdens hypnose ga je in trance waardoor je prikkels van buitenaf zoveel mogelijk buitensluit. Je wordt in een ontspannen staat gebracht, wat dieper dan bijvoorbeeld een meditatie of visualisatie. Dit betekent niet dat je helemaal “weg” bent of geen controle meer hebt. Je zult zelfs merken dat je gewoon nog na kunt denken en alles meekrijgt wat er gebeurt.

Een staat van lichte trance heb je ongetwijfeld wel eens meegemaakt: bijvoorbeeld als je helemaal op gaat in een boek, of aan het dagdromen bent (hallo, luister je wel?). Of als je in de auto zit en ineens denkt: ben ik hier nu al (waar is het stuk hiervoor gebleven?).

Tijdens het traject bekijken we per sessie waar je op dat moment staat en wat er nodig is. Dat kan spiegelen zijn, hypnose, coaching of een combinatie daarvan.

Dit is geen traject van “ik leer je hoe je het MOET doen”. Het gaat wel over luisteren naar je intuïtie, je gevoel en die innerlijke wijze stem. Je leert voelen wat bij jou past en waar jij blij van wordt. Je voelt de rust en de zelfverzekerdheid dat je op je gevoel kunt gaan vertrouwen. Je zult merken dat je een ander perspectief krijgt op jezelf en de wereld om je heen. Om zo stap voor stap dingen anders te kunnen gaan doen, andere keuzes te maken. Je hoeft niet in 1 keer je hele leven op zijn kop te gooien, je zult merken dat het stukje bij beetje gaat en dat wat je doet steeds meer in lijn komt met wie jij werkelijk bent. Het gevolg daarvan? Dat is uniek voor jou! Het is jouw leven, jouw intuïtie, jouw hart.

Bij het spiegelen gaan we uit van het principe ‘zo binnen, zo buiten’. Alles wat jij in de buitenwereld ervaart, bijvoorbeeld de dingen die je ergeren, kwetsen of de mensen waaraan jij je irriteert, zijn een reflectie van wat er binnen in jou speelt. Het gevoel geen verbinding (meer) te hebben met je man is bijvoorbeeld een spiegel dat je niet meer in verbinding staat met je eigen daadkracht, de acties die je neemt. De dingen die je in jouw leven op dit moment dwars zitten zijn hiermee dus een hele fijne ingang om te ontdekken waar jouw blinde vlekken zitten.

Tijdens het traject bekijken we per sessie waar je op dat moment staat en wat er nodig is. Dat kan spiegelen zijn, hypnose, coaching of een combinatie daarvan.

Op een samen te bepalen moment gebruik ik de tarotreading om meer inzicht te krijgen in jouw situatie. Zie het als een beetje extra magie voor tijdens dit traject. De reading spreek ik voor je in en je krijgt het audiobestand toegestuurd zodat je hem kunt beluisteren als het jou uit komt. De reading duurt 45-60 minuten.

EFT is Emotional Freedom technique. Het is een hele milde makkelijke manier om emotionele en fysieke klachten te kunnen verlichten en zelfs helen. Je kunt vastzittende emoties en/of gedachten los maken en vervangen door positieve gedachten en emoties. Zie het als affirmeren 2.0. Het mooie is dat je EFT zelf kunt doen – behalve een script heb je er niemand bij nodig. In dit traject zitten 3 EFT scripts + uitleg hoe je ze gebruikt.

Je bent bij mij nooit verplicht om iets te doen wat jij niet wilt. De opdrachten zijn er om jou verder te helpen, om inzicht in jezelf te krijgen, om (letterlijk en figuurlijk) in beweging te komen. Als je ze niet wilt doen, doe je ze niet. Ik raad echter wel aan om ze te doen.

Verder zijn het – met een reden – geen seks gerelateerde opdrachten. Ik ga je niet vragen om streeloefeningen met je partner te doen, masturbatie oefeningen geven of wat dan ook. Het zijn schrijfoefeningen, dansoefeningen, hypnoses en dergelijke. Alle lading van “ik moet (weer) seks hebben” laten we achterwege. Dat is niet waar dit traject voor bedoeld is.

Het is bedoeld om jezelf weer sexy te voelen, je sensualiteit (en die hebben we allemaal in ons) weer te ervaren, weer meer te gaan genieten (van seks, maar eigenlijk van je hele leven), het ervaren van stroming in je leven, flow, plezier, genieten. En ja dat kan resulteren in (weer) een beter seksleven, maar het gaat er vooral om dat je pleasure ervaart in je hele leven.

Ja – ik doe dit alleen met en voor vrouwen. Dat is waar mijn kracht ligt.

Nee, het maakt niet uit of je een partner hebt of niet. Of een vaste partner of (meerdere) losse. Het maakt ook niet uit of je een partner hebt van het andere of van hetzelfde geslacht, of allebei gaat namelijk om jou. Hoe jij jouw seksualiteit, sensualiteit en pleasure ervaart. Hoe je die weer kunt gaan laten stromen. En hoe je dat kunt gaan ervaren op een manier die bij jou past.

Als je twijfelt of dit traject wel of niet voor jou geschikt is, boek dan een matchgesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Ik kijk met je mee. Als ik denk dat het wat voor jou is dan zal ik je dat vertellen. Als ik denk dat het niet geschikt voor jou is ook! Misschien kan ik je op een andere manier helpen, misschien weet ik iemand anders bij wie je mogelijk beter op je plek bent.