Deep Dive sessie

Heb jij het gevoel vast te lopen in je leven?

Elke keer loop je weer tegen hetzelfde probleem aan. Je ervaart dezelfde struggelingen, weerstanden en irritaties. Je merkt dat je er een kort lontje van krijgt en dat je ineens lelijk staat de doen tegen je partner. Je hoort jezelf net iets te hard ‘hou daar nu mee op!’ schreeuwen tegen je kinderen. Of je doet wel erg kortaf tegen je moeder (zucht, néé mam!).

Je wilt het niet, maar het gebeurt toch. Alsof je even geen controle meer hebt over jezelf of de situatie. Je raakt er gefrustreerd van en voelt je er moe en moedeloos door. Je zou graag willen dat alles gewoon soepeler verloopt. Dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en dat de dingen die je bedacht hebt ook zo gaan als dat je gehoopt had. Maar ja, dat lukt dus niet.

Soms heb je het gevoel dat het even wat beter gaat, rustiger is, maar dan komt er weer zo’n dip. De dingen op je to do list stapelen zich op. De irritaties tussen jou en je partner worden weer groter. Je voelt de (innerlijke) druk en onrust oplopen en de stress toenemen. Voor je het weet zit je weer vast in die negatieve spiraal en weet je niet hoe je er uit moet komen.

Hoe zou het zijn om die frustratie en irritatie los te kunnen laten? Om niet meer het gevoel te hebben van “het lukt me niet”, maar om juist weer in een positieve spiraal te komen zitten? Wat voor een effect zou dat hebben op jou, je relatie, je leven? Hoeveel meer rust en ontspanning zou dat jou geven?

Als er een manier was waarmee je dat voor elkaar kon krijgen, zou je dat dan doen?

Deep Dive sessie

Tijdens een Deep Dive sessie is dat wat we gaat doen: in deze 4 uur durende sessie trek ik mijn volledige toolbox open om helemaal tot de kern te kunnen gaan van jouw probleem. Mijn kennis en ervaring combineer ik met mijn intuïtie waardoor er magie ontstaat.

We halen naar boven wat er dwars zit, breken los wat er vast zit, lossen blokkades en weerstanden op en zorgen ervoor dat jij naar huis gaat met het gevoel weer verder te kunnen in je leven. Je voelt je lichter en positiever en hebt er weer zin in! Je zit niet meer vast en kunt vooruit.

Naast alle shit die we tijdens de sessie opruimen krijg je ook praktische tips mee om dat wat we gedaan hebben thuis te kunnen voortzetten en te verankeren.

Weet je niet precies wat je dwars zit? Voel je alleen dat het zo niet meer gaat? Dat geeft niet. Ik stel je de juiste vragen om helder te krijgen wat je in de weg zit zodat we op kunnen ruimen wat nodig is.

De praktische kant

Wat mijn klanten zeggen

Ik ben Karlijn Bluijs

Het gevoel vast te zitten in mijn leven.. in vind het frustrerend. Als perfectionist ben ik expert in het mezelf moeilijk maken: problemen op te willen lossen die niet van mij zijn, graag willen dat alles precies zo loopt als ik in mijn hoofd bedacht heb. Ik kan me groen en geel ergeren als ik constant tegen hetzelfde probleem aan loop, dezelfde irritatie. Of beter gezegd: kon. Want ondertussen ben ik ook expert in het oplossen van dat wat me in de weg zit. Shit opruimen… ik ben er dol op! Ik heb een heel scala aan cursussen en opleidingen gedaan die mij de tools hebben gegeven om dit te doen. Walk the talk en pactice what you preach is op mij van toepassing. Want de tools die ik gebruik in deze Deep dive sessie pas ik zelf ook toe. Ik weet hoe krachtig ze zijn. Hoe magisch en hoe effectief. Ik heb ook momenten in mijn leven dat ik denk: shit, hoe moet ik nu verder? Ik weet het even niet! Maar lang duren die momenten niet meer omdat ik ondertussen precies weet wat ik kan doen en nodig heb om weerstand los te laten, de blokkade op te heffen en te ontdekken wat het is dat me in de weg staat. Zo kom ik weer in beweging en kan ik verder.

FAQ

4 uur lijkt lang, maar geloof me, het is zo voorbij. Het fijne aan zo’n lange sessie is dat we én helderheid kunnen krijgen over de kern (oorzaak) van het probleem en meteen aan de slag kunnen met het (energetisch) opruimen van de shit.

Wees niet bang dat je 4 uur onder hypnose moet of dat we 4 uur lang lullen of schrijven. We doen relax en tussendoor nemen we tijd om even bij te komen als dat nodig is. Ook zit in zo’n sessie altijd wel een stuk healing, waarbij jij alleen maar hoeft te zitten of liggen en ik het werk doe :-).
Methodes die ik gebruik zijn: (energetische) hypnose, spiegelcoaching, EFT tapping, journalen (schrijven) en healing. Ook maak ik gebruik van orakel- en tarotkaarten.

Niet alle methodes en manieren die ik ken om jou te helpen gebruik ik in 1 sessie. Dat zou wel erg veel zijn. Ik maak gebruik van mijn intuïtie om te weten wat er nodig is: wat er bij jou past en wat het beste is voor jou op dat moment.

Als je twijfelt of een Deep Dive sessie geschikt voor jou en dat waar je tegenaan loopt, stuur dan een mailtje of bel me even. Ik kijk met je mee. Als ik denk dat het wat voor jou is dan zal ik je dat vertellen. Als ik denk dat het niet geschikt voor jou is ook! Misschien kan ik je op een andere manier helpen, misschien weet ik iemand anders bij wie je mogelijk beter op je plek bent.